Garage Beurms in Wetteren, gespecialiseerd in Hyuandai en tweedehandswagens.

Welkom bij Garage Beurms

De zaak werd opgericht in 1990 en specialiseerde zich meteen in de aan- en verkoop van tweedehandswagens. Garage Beurms zette zich snel op de kaart en kon zich onderscheiden dankzij een steeds persoonlijke service naar onderhoud en herstelling toe.

Sinds januari 2010 zijn de activiteiten in de autogarage in Wetteren enorm uitgebreid met de bouw van een volledig nieuw complex als Hyundai Showroom met een bijhorend ateliergedeelte. Daar gebeurt al het onderhoud en de herstellingen aan uw wagen volgens de laatste nieuwe normen.

Moderne autogarage Wetteren

De ervaren mecaniciens worden meerdere malen per jaar opgeleid om zo up-to-date te blijven van de nieuwste technieken en eisen die op de markt verschijnen.

Autogarage in Wetteren

Neem alvast een kijkje in onze garage en stel zelf vast dat we werken met de nieuwste normen en met uiterst professionele middelen. Zo is garage Beurms voorzien van moderne leesapparatuur die toegang geeft tot elk elektronicasysteem. Daarnaast kan u zonder zorgen de baan op dankzij een complete banden- en aircoservice.

Of bent u op zoek naar een jonge, ongevalvrije tweedehandsauto? Kom langs bij Garage Beurms op de Brusselsesteenweg. Steeds een ruime stock, met focus op Hyundai.

  • GARAGE BEURMS - Wetteren

  • GARAGE BEURMS - Wetteren

  • GARAGE BEURMS - Wetteren

  • GARAGE BEURMS - Wetteren

Back to Top